Dé Waxsalon

Nuchter, toegankelijk en ontspannen, zo gaan wij te werk

Vakkundig & doeltreffend
Al 10 jaar ervaring – De Waxsalon staat dan ook garant voor professionele en effectieve waxbehandelingen, voor vrouwen en mannen.

Ontspannen waxen
Dankzij onze moderne en professionele behandelruimtes en relaxte ontvangstruimte, kun je bij ons genieten van een behandeling waar privacy, hygiëne en gezelligheid voorop staan.

Efficiënt & snel
Niet pijnloos, wél snel: waxen is nou eenmaal niet pijnloos, maar door onze snelle en efficiënte werkwijze zorgen we ervoor dat je in no-time klaar bent.

4.8 Google review score

Maak direct een afspraak

Laat je overtuigen door de effectieve en
efficiënte werkwijze van De Waxsalon

Steeds meer vrouwen én mannen ontdekken de voordelen van waxen

Denk je erover na om je te laten waxen? Waxen doet wel eventjes pijn, daar zijn we eerlijk over. Maar je krijgt er ook veel voor terug: het haar blijft wekenlang weg en je huid voelt heerlijk zacht en schoon aan. Zeg maar dag tegen die stoppels, ingegroeide haren en jeuk.

We werken met de beste producten en technieken waardoor we je comfortabel en zonder al te veel pijn kunnen waxen. Begrip voor de klant staat bij ons centraal, we zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt.

Onze behandelingen

Lichaamsontharing voor hem en haar

De Waxsalon is gespecialiseerd in het waxen van zowel het lichaam als het gezicht. Onze specialiteit is de Brazilian, maar je kunt bij ons ook terecht voor de bikini, stringlijn, benen, oksels, billen, armen, borst, buik of rug. En ook voor een facial ben je bij ons aan het juiste adres, hierbij waxen we je wangen, bovenlip, neus en kin.

Je kunt bij ons zowel kiezen uit waxstrips als filmhars. Wil je graag je wenkbrauwen waxen of verven? Ook dan kun je bij De Waxsalon terecht.

Maak nu een afspraak
Bekijk ons gastenboek

Marcel

Kom al jaren in de salon!altijd gezellig! leuke en vriendelijke dames! Die heel professioneel en zeer ?snel je weer ontharen.altijd goede maandacties. Kelly sterkte? in deze rare tijd!

Gr Marcel

Nancy Duikersloot

Ik ben zelf 8 jaar geleden de waxsalon begonnen, in oktober 2019 heeft Kelly het stokje over genomen. Ik kom er nog graag elke 4 weken om mij door Kelly of Rosa te laten waxen Het zijn 2 geweldige meiden, professioneel, gezellig en aardig

Wat ik ook erg belangrijk vind is dat het schoon is in de salon

Kelly, je bent een topper!!

Marina Verwaal

4 jaar geleden schreef ik mijn eerste reactie, nu 4 jaar later ben ik nog steeds super tevreden. Lieve meiden, schone salon en met een glad lijf en een lach de deur eruit. Twijfel je nog? Zonde, dit is namelijk een top salon!

Onze producten

Om de huid extra verzorging te bieden, zijn er in onze salon diverse producten verkrijgbaar die een perfecte basis vormen voor de huidverzorging.

Bekijk onze producten